Brein TV: Ontdek mijn ervaringen (Eerlijke review)

Zelfontwikkeling, ontplooiing en zelfvertrouwen. Het zijn enkele termen die centraal staan binnen het platform van Brein TV.

Van dit platform voor persoonlijke groei ben ik al geruime tijd lid. Lange tijd heb ik namelijk moeite gehad om geluk te halen uit het leven. Ik was continu druk, druk en nog eens druk, maar ik nam weinig tijd voor mezelf.

Dit resulteerde er onder meer in dat ik geen tijd nam om mezelf te ontwikkelen.

Ook merkte ik op dat ik niet echt gelukkig was, onder meer doordat mijn zelfvertrouwen een knauw kreeg. De mensen om mij heen wisten zich namelijk wél te ontwikkelen.

Toen ik me voor het Brein TV platform aanmeldde, had ik geen al te hoge verwachtingen. Maar, dit platform van Albert Sonnevelt & Tonny Loorbach heeft mij oprecht weten te verrassen.

In deze Brein TV review deel ik graag mijn ervaringen met je.

Wat is Brein TV?

Brein TV is een platform waarop alles draait om persoonlijke groei, geluk, zelfvertrouwen en vitaliteit. Om op deze punten het beste in jezelf naar boven te halen, heeft Albert Sonnevelt allerlei programma’s ontwikkeld.

Door gericht met deze programma’s aan de slag te gaan, ontdek je je onbenutte potentieel. En ben je in staat om de beste, mooiste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

Mijn ervaringen met Brein TV: hoe het begon

brein_tv_platform

Enige tijd geleden wist ik een mooie baan te scoren. Een baan die op papier geweldig leek, maar in de praktijk ietwat tegenviel. Ik had het onwijs druk, maar ik had niet het idee dat ik al mijn potentieel aansprak.

En ik had ook het idee dat ik nog véél meer zou kunnen groeien. In mijn baan van destijds was er echter geen ruimte voor ontwikkeling.

Je kunt je vast voorstellen wat dat voor effect heeft. Ik ging het werk op de automatische piloot uitvoeren, ik haalde er weinig voldoening uit en het ging aan mijn zelfvertrouwen vreten.

Ondertussen kreeg ik in deze baan met meer en meer stress te maken, onder meer doordat er veel taken naar mij toe werden geschoven.

Achteraf gezien had ik me daar beter tegen moeten wapenen. Ik had mijn mond open moeten trekken en aan moeten geven dat ik hier niet van gediend was.

Dat deed ik echter niet. Ik nam het werk met beide handen aan, ervaarde meer stress en dat zorgde uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.

De stress zorgde voor een ongelukkig gevoel en door het ongelukkige gevoel ging mijn zelfvertrouwen verder naar beneden.

Al met al had ik het gevoel dat ik een langere tijd stil stond. Ik deed mijn werk, maar ik deed niet meer dan dat. Ik haalde er weinig voldoening uit en ik wist mezelf ook niet meer te ontwikkelen.

Dit had overigens ook met de werkgever te maken; die hechtte zelf ook geen waarde aan bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling.

Enfin, een lang verhaal kort: ik ging via het internet op zoek naar oplossingen. Hoe kon ik mijn volledige potentie benutten? Hoe kon ik mijn geluk weer gaan hervinden?

En hoe kon ik aan zowel mijn stresslevel als aan mijn zelfvertrouwen werken? Het antwoord vond ik al snel via Albert Sonnevelt: het Brein TV platform.


Wat heeft het mij uiteindelijk opgeleverd?

Toen ik met het Brein TV platform in aanraking kwam, werd ik direct enthousiast. Het platform zag er op het eerste oog netjes uit, leek veel aan te bieden en stond ook goed aangeschreven.

Ik bedacht me dan ook geen moment; ik meldde me direct voor het Brein TV platform aan.

Vervolgens ben ik meerdere programma’s gaan doorlopen. Maar, al na één of twee programma’s was het voor mij duidelijk. Dít was het platform waar ik absoluut behoefte aan had.

Brein TV vormde voor mij de gewenste steun in de rug. De gewenste steun in mijn rug voor mijn zelfvertrouwen, maar ook voor het benutten van mijn potentieel.

Uiteindelijk heeft het Brein TV platform mij veel opgeleverd:

 • Meer oog voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb dankzij het Brein TV platform doorgekregen hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. Lange tijd dacht ik dat niet al te belangrijk was, maar daar ben ik van teruggekomen. Het leven is gewoonweg te kort om jezelf niet te ontwikkelen.
 • Meer zelfvertrouwen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, was ik aan het worstelen met mijn baan. Ik voerde mijn werk uit, maar ik haalde hier geen voldoening uit. Dat ging ten koste van mijn zelfvertrouwen, maar gelukkig is dit zelfvertrouwen dankzij het Brein TV platform weer volledig terug.
 • Ik ben vitaler geworden. Ik durf absoluut te stellen dat ik door het Brein TV platform vitaler ben geworden. Ik zit een stuk beter in mijn vel, ik ben gelukkiger en ik kom bijvoorbeeld ook meer in beweging. Dat laatste heeft ook met de drukte in mijn leven te maken; ten opzichte van mijn vorige baan heb ik een stapje terug gedaan. Qua werkuren bijvoorbeeld en daarmee ook door stress. Langere tijd durfde ik zo’n stap niet te zetten, maar het Brein TV platform heeft me hier goed bij geholpen.
 • Ik wil alles uit het leven halen. Dankzij het Brein TV platform ben ik tot meerdere nieuwe inzichten gekomen. Eén van deze inzichten is dat ik nu graag alles uit het leven wil halen. Ik wil niet meer ongelukkig in een baan zijn. Ik wil geen gevoel van stress meer ervaren. En ik wil mezelf vooral blijven ontwikkelen, ontplooien en verbeteren.
 • Ik ben gelukkiger. Onder aan de streep ben ik absoluut gelukkiger geworden. Mijn leven heb ik op de rails gekregen, ik voel me prettig en ik ben blij met hetgeen dat ik doe. Daarbij is het ook erg fijn dat ik veel zelfvertrouwen heb gekregen. Ik verschijn overal zelfverzekerd, zonder dat ik hierbij bijvoorbeeld arrogant overkom. Dankzij het Brein TV platform heb ik in ieder geval doorgekregen wat ik kan. En welke potentie ik heb; ik doe er nu alles aan om mijn volledige potentie te benutten.

Wat heeft Brein TV allemaal te bieden?

brein_tv_trainingen

Dat het Brein TV platform voor mij veel opgeleverd heeft, mag inmiddels duidelijk zijn. Een terechte vraag hierbij is wel wat binnen dit platform nou zo fijn/belangrijk is.

Om je hier een indruk van te geven, bespreek ik hieronder graag de inhoud van dit platform:

 • Passie vinden: dit programma van Brein TV richt zich op het vinden van je passie. Als je even de zin van het leven niet door hebt, biedt dit programma uitkomst. Als je eenmaal wel met je passie bezig bent, voel je je namelijk gelukkig(er). Het is niet voor niets je passie.
 • Zelfvertrouwen: met dit programma werk je gericht aan je zelfvertrouwen. Je leert hoe je op jezelf kunt bouwen én vertrouwen. Daarbij richt Albert Sonnevelt zich ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen zonder hierbij faalangst te hebben.
 • Stop uitstelgedrag: stel je veel zaken naar morgen of naar overmorgen uit? Dan is het de hoogste tijd om dit programma van Brein TV te volgen. Met dit programma ga je een stuk productiever werken, waardoor je minder stress ervaart. Daarbovenop komt ook nog dat je geen last meer van stress hebt.
 • Beter slapen: als je niet goed in je vel zit, merk je dit ook aan je slaapgedrag. Je slaapt slechter, onrustiger en je komt lastig in slaap. Met dit programma werk je gericht toe naar een goed slaappatroon, zodat je van verbeterde vitaliteit en productiviteit geniet.
 • Stop piekeren: piekeren is iets dat onwijs veel mensen doen. Merk je dit bij jezelf ook regelmatig op? Dan biedt dit programma van Brein TV uitkomst. Met dit programma werk je gericht toe naar het volledig stoppen met piekeren. Piekeren kent namelijk één belangrijk aandachtspunt: je hebt hier helemaal niks aan.
 • Keuzes maken: zonder dat je het doorhebt, maak je gedurende de dag veel keuzes. Sommige keuzes zijn minder belangrijk, terwijl andere keuzes levens veranderend kunnen zijn. Met dit programma leer je hoe je de juiste keuzes maakt.
 • Stress & burn-out: behoorlijk veel Nederlanders ervaren stress of hebben een burn-out. Met dit programma ontdek je hoe je zelf stress en een burn-out kunt voorkomen. Ook leer je hoe je volledig in balans komt; je geniet hierbij van het leven én je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze combinatie gaat echter niet ten koste van je stresslevel. Dát is precies wat je wilt.
 • Vitaliteit: met dit programma ontdek je hoe je elke ochtend de dag fris begint. Daarbij leer je ook nog hoe je ’s avonds energie over hebt. Al met al is dit een programma waarmee je gericht aan je vitaliteit werkt. Op een leuke manier!
 • Geluk: ben je tevreden met je leven? Of vraag je je continu af ‘Is dit nou mijn gedroomde leven?’ Als je kritisch naar je leven kijkt, zijn er altijd verbeterpunten. Maar, het kan nooit kwaad om genoegen te nemen met hetgeen dat je nu hebt. Door hier genoegen mee te nemen, leer je hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn.

Het blijft niet alleen bij deze programma’s. Als je lid van het Brein TV platform bent, kun je namelijk ook allerlei live masterclasses volgen. Erg leerzaam en leuk!

Albert Sonnevelt & Tonny Loorbach: de gezichten achter Brein TV

brein_tv_sonnevelt_loorbach

Dat het Brein TV platform populair is geworden, heeft twee redenen. Dit is ten eerste aan bovenstaande programma’s te danken en ten tweede aan de oprichters. Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach zijn namelijk beide ware specialisten.

Albert Sonnevelt is al ruim 30 jaar actief als psycholoog. Hij heeft hier veel mensen mee geholpen, terwijl hij ook meerdere boeken geschreven heeft.

In de afgelopen jaren heeft hij zich ook bezig gehouden met zijn eigen opleidingen en e-learning programma’s. Het brein TV Platform is hier een logisch gevolg van.

Leuk detail: Albert Sonnevelt heeft meerdere keren de award ‘beste opleider van Nederland’ gewonnen. Veelzeggend. Overigens kun je Albert Sonnevelt ook van de TV/krant herkennen; hij verschijnt regelmatig bij RTL, NPO, BNR Nieuwsradio en de Telegraaf.

De naam Tonny Loorbach ken je mogelijk ook wel. Hij is namelijk de oprichter van de Internet Marketing Unie; een platform waarop alles draait om persoonlijke ontwikkeling op het gebied van online marketing.

Hij heeft echter ook grote interesse in de vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Om zich hier verder in te verdiepen, is hij de samenwerking met Albert Sonnevelt aangegaan.

Beide heren hebben voor een magnifiek platform gezorgd.

Zijn deze heren betrouwbaar?

Ja, je kunt beide heren met je ogen dicht vertrouwen. Beide heren zijn vakkundig, hebben een flinke reputatie hoog te houden en hebben hun zaakjes op orde.

Wat mij betreft zijn zij ook de aangewezen persoon voor een dergelijk platform. Ze hebben veel praktijkkennis, ze hebben verschillende invalshoeken en ze willen graag andere mensen helpen.

Hoeveel kost Brein TV?

Wil je van alle mogelijkheden van Brein TV profiteren? Dan is het zaak om een abonnement af te sluiten. Je hebt hierbij twee opties:

 • Maandabonnement: 19,95 euro
 • Jaarabonnement: 175 euro

Prijstechnisch gezien is het jaarabonnement gunstiger; hiermee geniet je van 28% korting. Nadat je je aangemeld hebt, kun je direct inloggen. Vanaf dat moment kun je alle programma’s en aanverwante diensten volgen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

brein_tv

Voordelen van Brein TV:

 • Onwijs uitgebreid. Het blijft bij Brein TV niet alleen bij de programma’s, aangezien je ook nog toegang krijgt tot werkboeken, e-books, masterclasses en coaching sessies.
 • Betaalbaar. Persoonlijk ben ik van mening dat Brein TV betaalbaar is. Voor een jaarabonnement betaal je immers slechts 175 euro.
 • Technisch perfect in orde. Dit platform is technisch perfect in orde. Je kunt alle onderdelen dus met veel plezier zonder enig probleem volgen.
 • Waardevolle programma’s. Over de programma’s van Brein TV ben ik erg te spreken. De programma’s zijn waardevol, richten zich op veel verschillende onderwerpen en zijn leuk om te volgen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je alle programma’s het liefste zo snel mogelijk wilt volgen.

Nadelen van Brein TV:

 • Automatische verlenging. Het abonnement bij Brein TV wordt automatisch verlengd. Alleen als je zelf je abonnement stopzet, zit je nergens meer aan de vast na de huidige contractduur.

Is Brein TV de aanschaf waard of niet?

Brein TV is absoluut de aanschaf waard. Dit platform heeft veel te bieden, is onwijs uitgebreid en is door ware experts opgesteld. Dit merk je aan de inhoud van het platform, maar ook aan de diversiteit. De diversiteit blijkt overduidelijk uit bovenstaande rij met programma’s van Brein TV.

Over dit gehele platform ben ik uitermate enthousiast. Het is leuk om hiermee aan de slag te gaan, je hebt hier oprecht iets aan en je gaat meer geluk ervaren.

Wil je zelf ook meer geluk ervaren? Meld je dan direct voor het Brein TV platform aan! Tip: kies voor het jaarabonnement, aangezien je daarmee van 28% korting profiteert.