Over ons

Onze wortels

Onze oorsprong is geen toeval, maar eerder het resultaat van een reis die begon met het verlangen om het welzijn van mensen om ons heen te verrijken.

Geïnspireerd door de tijdloze kunst van yoga, wilden we een ruimte creëren waar vreugde en balans hand in hand gaan! We kwamen er al snel achter dat een website starten hierbij de meest logische keus was. En zo was Vrolijk Yoga geboren.

Vrolijk Yoga is ontstaan uit de behoefte om meer te bieden dan alleen yogamatten en houdingen. Het begon als een idee – een visie om een omgeving te scheppen waar yoga niet alleen een training is, maar een dans van positiviteit en vreugde.

Van slechts een idee naar realiteit

Wat begon als een droom is nu een tastbare werkelijkheid geworden. Vrolijk Yoga is meer dan een website; het is een heiligdom waarin de kunst van yoga wordt gevierd als een pad naar een vrolijker, gezonder leven.

Onze selectie van yoga-accessoires, cursussen, apps en kleding is zorgvuldig samengesteld om elke yogi te ondersteunen op hun reis naar innerlijke harmonie.

De Vrolijk Yoga community

Vrolijk Yoga is niet slechts een merk. Nee, het is ondertussen een hechte gemeenschap van gelijkgestemden die geloven in de kracht van vreugde, beweging en mindfulness.

Samen vormen we een lachende familie die elkaar ondersteunt op de mat en daarbuiten.

Onze toewijding

Bij Vrolijk Yoga streven we ernaar om niet alleen yoga-accessoires te leveren, maar een levensstijl te bieden. Een levensstijl doordrenkt van vreugde, evenwicht en de constante zoektocht naar innerlijke rust.