Hypnose afvallen ervaringen – Werkt het écht?

Je zult waarschijnlijk veel hebben geprobeerd om wat kilo’s kwijt te kunnen raken.

Bijvoorbeeld op eigen houtje naar de sportschool gaan, misschien sporten onder begeleiding van een personal trainer, allerlei diëten of gewoon de snoeppaden in de supermarkt proberen te vermijden.

Een effectieve manier van afvallen zou kunnen zijn door middel van hypnose. Het online platform Breinpower biedt deze mogelijkheden aan.

Tijdens de hypnose word er aandacht besteed aan het eetgedrag, de mindset en word je als het ware gestimuleerd om gezondere keuzes te maken met betrekking tot voeding.

De vraag die we nu echter nog hebben; werkt afvallen onder hypnose écht?

De hypnose afvallen ervaringen gaan ons vertellen of afvallen door hypnose geen fabeltje is en hoe de reacties eruit zien.

Zijn deze, zoals je dat op dit moment een beetje verwacht, negatief? Of is er toch nog een mogelijkheid dat deze positief uitvallen en dat het zomaar eens zou kunnen werken?

In deze blog over hypnose afvallen ervaringen gaan we daar samen achter komen.

Afvallen door hypnose

Na alle afvalpogingen ben je wellicht aardig gefrustreerd geraakt en ben je er een beetje klaar mee.

Het werkt allemaal toch niet, dus waarom zou je er nog moeite voor doen?

Voordat je de hoop definitief gaat opgeven, zijn er nog andere afvalmethodes die de moeite waard zouden kunnen zijn.

Neem nu afvallen door hypnose van Breinpower. Het stereotype van hypnose is je vast wel bekend. Met je ogen volg je iemands vingers of de hanger van een ketting.

Vervolgens doe je alles wat je gevraagd word. Nou, dat is niet helemaal de insteek van afvallen door hypnose.

Je kunt het ook zien als het veranderen van je mindset en levensstijl, waardoor je dus in kilo’s kunt afvallen. Je gaat onder hypnose door te luisteren naar een soort podcast die jou bewust laat kijken naar jezelf en naar de manier van eten. 

Behalve dat hypnose jou zou kunnen helpen bij het afvallen en verliezen van kilo’s, heeft het ook een grote invloed op je mindset.

Stress bijvoorbeeld word effectief bestreden en ook je slaapproblemen kunnen door hypnose opgelost worden. Hypnose draagt behalve bij aan een gezonde levensstijl, maar ook aan een relaxt en positief leven.

Wat is Breinpower precies?

Het online platform Breinpower maakt het afvallen door hypnose mogelijk. Het gezicht van Breinpower is Yvonne. Net als veel anderen zat Yvonne op een bepaald moment in haar leven volledig in de put.

Alleenstaande moeder van twee kinderen en totaal opgebrand door het vele werken en de stress. Ze voelde zich compleet ongelukkig en was toe aan verandering.

Door verschillende studies en geoefende technieken heeft Yvonne een heel ander leven dan daarvoor. Ze is gelukkiger, meer ontspannen en geniet van alles om haar heen.

Onder andere door de toepassing van hypnose heeft ze dit gekregen.

Niet alleen heeft Breinpower mogelijkheden met betrekking tot afvallen, ook is hypnose voor een depressie, rokersverslaving en een burn-out mogelijk.

Yvonne helpt jou van je pijn, onzekerheid en verdriet af door technieken toe te passen waar ze jarenlang op geoefend en gestudeerd heeft.

Hypnose kun je op verschillende manieren volgen bij Breinpower en er zijn dan ook verschillende opties:

  • 1-op-1 coaching: De 1-op-1 coaching word vooral toegepast bij een angststoornis of bij een burn-out. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je herstel, kun je een 1-op-1 coaching sessie boeken bij Yvonne die jou onder hypnose gaat brengen. Door de hypnose kom je achter de oorsprong van je klachten en krijg je hulp bij het herstellen hiervan.
  • Hypnose voor het afvallen: Bij Breinpower kun je afvallen door hypnose. Dat is de tweede optie die je bij Breinpower hebt en krijgt. Hypnose voor het afvallen word gedaan via een enkele, online-sessie die jij kunt downloaden. Later in deze review gaan we daar wat dieper op in.
  • Online NLP Training: Wanneer je volledig vastloopt in je dagelijks leven, is het moeilijk om daar je weg in te vinden en je leven terug op de rit te zetten. De online NLP Training helpt jou om hieruit te komen en je mindset positief te veranderen. Zoals gezegd is deze sessie online.

Download hier de gratis afslanksessie van Yvonne >>

Virtuele maagband – Hoe werkt dat?

De maagband, die is je vast wel bekend. Voor veel mensen is het een effectieve manier van afvallen en voorkomt het dat je te veel eet of gaat eten.

Door de maagband is de maag als het ware gekrompen en is het vrijwel onmogelijk om je te overeten.

Hoe rooskleurig zo’n maagband ook klinkt en hoe effectief deze ook lijkt te zien, is het een ingreep die je van tevoren niet moet onderschatten. Er kunnen heel wat ongemakken bij komen kijken.

In zo’n geval zou de virtuele maagband een goede optie kunnen zijn. Een medische ingreep is niet nodig, en toch is het gevoel van de maagband er.

Om de virtuele maagband als het ware te kunnen bevestigen rondom de maag, komt hypnose van pas. Door middel van deze hypnose laat jij je eigen maag krimpen en is het onmogelijk om te veel te eten.

Om meer te weten te komen over de virtuele maagband, kun je ervoor kiezen om de bijhorende webinar te volgen. Je definitieve beslissing kun je dus nog eventjes uitstellen.

Deze webinar gaat jou alles vertellen wat je wilt weten over de virtuele maagband en op basis daarvan kun je een beslissing gaan nemen.

Wat ik je wel kan verklappen, is dat de reacties zeer lovend zijn en dat het zomaar eens iets voor jou zou kunnen zijn.

Het volgen van de webinar is helemaal gratis en vrijblijvend. Wees dus gerust, want je zit nergens direct aan vast. Meld je hier gratis aan voor het webinar.

Hypnose afvallen ervaringen

We kunnen alleen kijken naar de informatieve en theoretische kant van afvallen onder hypnose, maar dat verschaft ons niet de informatie waar we naar op zoek zijn en waarom jij bij deze review terecht bent gekomen.

Waar we namelijk benieuwd naar zijn, dat zijn de hypnose afvallen ervaringen. Geschreven ervaringen van mensen die het geprobeerd hebben. Door deze ervaringen te lezen en in je op te nemen, krijg je ergens een eerlijk en reëel beeld van.

Zo is dat ook met afvallen door hypnose. Door alleen de theoretische informatie te bekijken komen we er niet achter hoe het werkt en wat anderen daarvan vinden.

Het wordt namelijk vaak positiever gebracht dan dat het in werkelijkheid is. Enkele hypnose afvallen ervaringen heb ik voor je opgezocht en staan hieronder voor je beschreven.

‘Van tevoren was ik erg negatief. Ik zat niet lekker in mijn vel en ook het diëten wilde maar niet vlotten. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd. Door de Hypnose Afslank Sessie heb ik een veel beter gevoel over mezelf en heb ik er het volste vertrouwen in dat afvallen deze keer wél gaat lukken.’

‘Ik ben ontzettend blij en ik voel me beter dan ooit tevoren. Waar ik eerst veel zin had in zoet en vettigheid, is dat nu helemaal omgedraaid. Ik vind het niet eens heel erg lekker meer. Ik eet een stuk gezonder en ik heb meer zin om te bewegen. Het is door de hypnose écht de goede kant op gegaan.’

Deelnemen aan afvallen door hypnose?

Zoals ik je dat eerder al vertelde, kun je met de Hypnose Afslank Sessie door middel van hypnose afvallen.

De ervaringen van andere gebruikers hebben ons inmiddels verteld dat het een effectieve manier is en dat het alles behalve een fabeltje is.

Denk jij dat je het wel ziet zitten en zou jij het gokje willen wagen door deel te nemen aan afvallen door hypnose?

Dan kun je je vandaag nog aanmelden en deze downloaden. Grote investeringen zijn niet nodig, want je kunt hier gratis aan deelnemen.

Dit gaat volledig online en kun je dus vanuit huis doen. De hypnose kun je het beste ervaren door hypnose afvallen mp3 audio te luisteren met oortjes of een koptelefoon. Hier download je de gratis afslanksessie.

Conclusie

De hypnose afvallen ervaringen hebben ons in deze review verteld of afvallen door hypnose werkt en of het een effectieve manier is.

Na vele afvalpogingen zul je namelijk best gefrustreerd en op zoek zijn naar een helpende manier waardoor je wat kilo’s kwijt kunt raken.

Het is vrij logisch dat je hier en daar nog wat twijfelt over afvallen door hypnose. Toch is er duidelijk naar voren gekomen dat hypnose helpt bij afvallen en dat je hierdoor ook een stuk positiever in het leven gaat staan.

Wat dat betreft, is het dus het proberen waard. Vooral omdat deelnemen aan de Hypnose Afslank Sessie helemaal gratis is en je daarbij ook een gratis webinar kunt volgen.

Afvallen door hypnose met de gratis Hypnose Afslank Sessie is dus een dikke aanrader. Start vandaag nog met jouw nieuwe, gezondere en zelfverzekerde leven.

Bekijk ook:

Hypnose instituut Nederland Ervaringen