Yvonne Thuijs ervaringen (Brein Power)

Yvonne Thuijs is wat mij betreft een echte duizendpoot. Ze is gespecialiseerd op meerdere gebieden van NLP tot aan 1-op-1 coachingstrajecten.

Zo is ze bijvoorbeeld jongeren coach, burnout coach en helpt ze mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Haar specialiteit ligt echter op het gebied van hypnose. Hier heeft ze al geruime ervaring mee en helpt mensen inmiddels met afvallen door middel van hypnose.

Normaal gesproken schept het bij mij niet bepaald vertrouwen als iemand zich richt op meerdere expertises. In het begin was ik dan ook nogal sceptisch.

Ook ben ik zelf vrij nuchter en was ik tot voorkort nog alles behalve spiritueel ontwikkelt. Ondanks mijn ”wantrouwen” vertrouwde ik op Yvonne haar expertise. Hieronder vertel ik je wat over mijn ervaringen.

Mijn ervaringen

Ik zal er niet omheen draaien.. Een tijdje terug had ik behoorlijk overgewicht. Allerlei diëten geprobeerd, geen resultaat.

Deels kwam dat doordat ik het niet volhield, maar ook dacht ik dat ik gewoon ”aanleg had om dik te worden”. Ik had me er na een tijdje gewoon bij neergelegd dat ik met overgewicht door het leven moest.

Toen het alsmaar erger werd, ik meer klachten kreeg en mijn gezondheid er zwaar onder ging lijden besloot ik dat het genoeg was. Ik had geen zin om de rest van mijn leven op deze voet door te gaan.

Maar hoe moest ik beginnen?

Ik speurde het internet af naar ”alternatieve afvalmethodes”. Ik zag allerlei dingen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld afvallen met accupunctuur en vet bevriezen..

Toen kwam ik Yvonne Thuijs tegen die beweerde dat je af kunt vallen door middel van een virtuele maagband. Mijn interesse was gewekt. Ik deed een investering en plukte de maanden erop de vruchten van dit programma..

Ik viel zo’n 10 kilo af in een maand, zonder jojo-effect. En ik ben nog lang niet klaar! Mijn doel is 25 kilo in totaal, dus ik ben goed op weg..

Reviews van anderen

Voordat ik besloot deel te nemen aan Yvonne Thuijs haar programma deed ik uiteraard wat research. Ik zocht naar ervaringen van haar en het bedrijf Brein Power.

Erg veel reviews vond ik in de eerste instantie niet.. Tot ik deze pagina tegenkwam. Hier vind je zowel voor-en-na foto’s, ervaringen en zelfs video reviews waarin vrouwen vertellen over hun behaalde resultaten.

De ervaringen zijn over het algemeen heel positief. Yvonne heeft op het moment van schrijven al een kleine 500 vrouwen en mannen geholpen met afslanken. Bijna 400 daarvan vielen minimaal 10 kg af.

Het online programma van Yvonne

Yvonne geeft 1-op-1 coaching, maar staat vooral bekend vanwege haar online programma ”Slank met de Virtuele Maagband”.

Dit programma bleek een waar succes. Zoals gezegd worden er dus mooie resultaten behaald. Bovendien bespaar je jezelf hiermee een nare operatie.

Als je het mij vraagt is het dan ook echt een aanrader. Je hoeft er niet eens per se 100% in geloven op voorhand. Dat deed ik namelijk ook niet.

Ik zou zeggen; geef het eens kans. Je kunt sowieso nog altijd terugvallen op de niet-goed-geld-terug garantie.

Over Yvonne Thuijs

Yvonne is een gecertificeerd trainster. Ze heeft onder andere een Hypnose Master Practitioner opleiding afgerond in 2017. Echter moet ze het vooral hebben van haar jarenlange praktijk ervaring.

De laatste jaren richt ze zich volledig op het veranderen van mensen hun leven met hypnose. Daarbij richt ze zich vooral op problemen die zorgen voor een slechte gezondheid.

Gezondheid is immers je belangrijkste bezit en zodra dat beter is, presteer je ook beter op andere vlakken in je leven.

Op dit moment biedt ze 2 online cursussen aan; 1 voor stoppen met roken en 1 voor afslanken. Via de knop hieronder bekijk je de kortingspagina’s;

Slank met Virtuele Maagband Kortingspagina >>


Gratis en laagdrempelig kennismaken met haar werkwijze

Wil je niet direct een van Yvonne Thuijs haar curssusen aanschaffen? Ik kan het me goed voorstellen. Gelukkig kun je op een laagdrempelige manier kennismaken.

Dat kan eigenlijk op 2 manieren. De eerste manier is om hier een gratis afslank hypnose sessie te downloaden. Hierdoor krijg je direct een indruk van wat je kunt verwachten in de cursus.

Klinkt het je nog allemaal een beetje te vaag in de oren, of wil je eerst meer informatie over het principe virtuele maagband? In dat geval kun je je hier aanmelden voor de gratis webinar.

Daarin ontdek je wat het is en of het jou mogelijk kan helpen met afvallen.