Goedkope yogamat aanbiedingen

De aanschaf van een yogamat kan een vrij prijzige aanschaf zijn. Voor sommige yogamatten betaal je al snel 50 euro of zelfs nog meer.

Wil je het echter zo voordelig mogelijk houden? Dan kun je het beste dit artikel even op je gemakje doornemen.

In dit artikel vertellen wij je namelijk alles over de beste goedkope yogamat. We zoomen hierbij in op goedkope yogamatten, maar we richten ons ook op speciale dagen.

Tijdens bijvoorbeeld Cyber Monday, Black Friday en vergelijkbare dagen geniet je van interessante aanbiedingen. In dít artikel vertellen wij je hier ook alles over.

Wat is goedkoop voor een yogamat?

goedkope_yogamat

Een goedkope yogamat vinden wij een yogamat die tussen de 15 á 25 euro kost.

Voor dit bedrag zou je wellicht niet al te veel verwachten, maar dat zou je juist wel moeten doen. De yogamatten die we hieronder bespreken, voldoen namelijk aan onze verwachtingen.

Concreet betekent dit het volgende: de yogamatten zijn van een prima kwaliteit, doen hun werk goed en zijn ook nog eens voordelig geprijsd. Voor nog geen 2 tientjes – of net iets meer – ben je al de trotse eigenaar van een méér dan prima yogamat.

De beste goedkope yogamat deals

Wil je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe yogamat uitgeven? Dan raden wij je echt één van onderstaande vijf varianten aan.

Deze varianten zijn goedkoop en zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Je kunt dan ook met een gerust hart één van deze yogamatten aanschaffen.

Rockerz Fitness yogamat

rockerz_fitness_goedkope_yogamat

De Rockerz Fitness yogamat vinden wij een geweldige yogamat. Je betaalt hier net iets meer dan 2 tientjes voor, terwijl de yogamat van een uitmuntende kwaliteit is.

Dit merk je aan de ondersteuning, aan het comfort en aan de levensduur. Bij juist gebruik is dit een yogamat waar je echt jarenlang van geniet.

Dit is overigens ook aan de dikte van de yogamat te danken. Deze yogamat is namelijk relatief dik – en groot -, waardoor de yogamat veel mogelijkheden biedt. Elke yogaoefening voer je in ieder geval op een fijne manier op deze mat uit.
Positive Things yogamat

positive_things_goedkope_yogamat

Gaat je voorkeur uit naar een goede én voordelige yogamat met een fraai design? Dan raden wij je van harte de Positive Things yogamat in het bordeauxrood aan.

Deze yogamat ziet er geweldig uit, is duurzaam en van de juiste materialen vervaardigd. De onderlaag is bijvoorbeeld van PVC, terwijl de bovenlaag van jute vezels is. Deze combinatie is uniek te noemen, maar zorgt absoluut voor een fijn gevoel tijdens het yoga’en.

Al met al een prima en goedkope yogamat.
LifeGoods yogamat

lifegoods_yogamat_aanbiedingen

De LifeGoods yogamat heeft ons om meerdere redenen doen verrassen. Zo viel de dikte van deze mat ons direct op; 0,6 mm.

Deze yogamat is hierdoor niet overdreven dik, maar biedt wel de gewenste ondersteuning tijdens het yoga’en. Je geniet hierdoor van veel gemak en van het gewenste comfort.

Verder is deze yogamat relatief groot, met een draagriem uitgevoerd en makkelijk op te rollen.

Bijkomend voordeel is dat je deze yogamat in vier kleurstellingen aan kunt schaffen. Wij vinden zelf de combinatie van het paars en roze erg fraai. En voor deze fraaie yogamat betaal je nét iets meer dan 2 tientjes.
Sanbo Yoga Mat

sanbo_yoga_mat

Voor koopjesjagers is de Sanbo Yoga Mat absoluut een prima optie. Deze yogamat kost net iets meer dan 20 euro, is 8 mm dik en ] waterafstotend.

Als je tijdens het yoga’en transpireert, maakt dit dus niks uit. Door de gebruikte materialen is dit ook nog een yogamat die makkelijk te reinigen is.

Op deze yogamat geniet je sowieso van veel gemak. De ondersteuning is perfect, de mat voelt fijn aan en de mat is ook nog eens duurzaam.

Deze duurzaamheid is onder meer te danken aan het feit dat deze mat van 100% gerecycled materiaal is. Zeker als je veel waarde aan het milieu hebt, is dit een geweldige yogamat aanbieding.
Focus Fitness Yoga Mat

Focus Fitness Yoga Mat

Wil je het echt héél goedkoop houden? Dan raden wij je de Focus Fitness Yoga Mat aan.

Voor deze yogamat betaal je nog niet eens 13 euro. Ja, je leest dit goed: voor net iets meer dan 12 euro ben je de trotse eigenaar van deze prima yogamat.

Deze yogamat is 0,5 centimeter dik, is in drie kleuren te verkrijgen en voelt lekker zacht aan.

Daarnaast heeft Focus Fitness voor een anti slip laag gezorgd. Met dank aan deze laag schuift de mat niet over de vloer heen; ideaal. Dat deze yogamat slechts 1 kilogram weegt, biedt uiteraard veel voordelen aan.

Al met al een prima yogamat met een interessant prijskaartje, maar het is jammer genoeg wel een vrij kleine yogamat.
Waar vind ik een yogamat aanbieding?

Een yogamat aanbieding vind je bijvoorbeeld als één van onze partners een outlet heeft. Onder meer Betersport.nl en Bol.com stunten regelmatig met interessante kortingen.

Een yogamat waar je normaal gesproken 30 euro voor zou moeten betalen, koop je nu voor bijvoorbeeld 20 euro. Dat is toch een hele makkelijke besparing van 10 euro.

Verder kun je eens kijken bij aanbieders als Action en Hema. Deze twee aanbieders bieden zeker niet de beste yogamatten aan, maar bieden wel (hele) goedkope yogamatten aan. Deze yogamatten doen wat ze moeten doen, maar je moet hier niet al te veel van verwachten.

Tot slot is het aan te raden om te wachten op één van de feestdagen. Onder meer Cyber Monday en Black Friday worden in ons land immers steeds populairder.

Hieronder vertellen we je graag iets meer over Black Friday.

Yogamat Black Friday

Tijdens Black Friday stunten veel aanbieders met hoge kortingen. Dit deed men in eerste instantie alleen op elektronische apparaten, maar dat is compleet veranderd.

Echt op alle mogelijke producten krijg je tegenwoordig interessante Black Friday kortingen.

Ook yogamatten worden elk jaar met een flinke korting aangeboden. De korting kan hierbij tot wel 50% oplopen, afhankelijk van het soort aanbieding en de aanbieder. Ongeacht wat de korting is, is het interessant om hiervan te profiteren.

Let wel op: niet alle Black Friday aanbiedingen zijn even eerlijk. Sommige aanbieders geven aan dat ze korting geven, maar hebben vlak van tevoren hun prijzen verhoogd.

Het is daarom aan te raden om goed vooraf de prijzen in de gaten te houden. Je hebt dan al snel genoeg door of er wel of geen sprake van een goede aanbieding is.

Is elke goedkope yogamat goed?

goedkope_yogamat_aanbieding

Nee, absoluut niet elke goedkope yogamat is goed. Wil je bijvoorbeeld een dikke yogamat aanschaffen? Dan kom je al snel bij duurdere yogamatten uit.

Of stel je specifieke wensen/eisen aan je nieuwe yogamat? Ook dan kom je al relatief snel bij de duurdere yogamatten uit.

Sowieso is het aan te raden om in een goede yogamat te investeren. Dat dit niet altijd veel geld hoeft te kosten, blijkt duidelijk uit bovenstaande yogamatten. Deze yogamatten doen het prima en zijn dus erg goedkoop.

Waarom wél voor een goedkope yogamat kiezen?

  • Goedkopere yogamatten zijn prima, getuige bovenstaande varianten
  • Je kunt met een goedkopere yogamat beter uitproberen of yoga iets voor je is
  • Niet iedereen is in staat (of wilt) om veel geld aan een nieuwe yogamat uit te geven

Waarom níet voor een goedkope yogamat kiezen?

  • Goedkoop kan duurkoop zijn. Niet alle goedkope yogamatten zijn goed, zoals we reeds hierboven uitgelegd hebben.
  • Minder lange levensduur. Bij sommige goedkope yogamatten geniet je van een minder lange levensduur. Het is uiteindelijk sowieso zaak om met beleid met je yogamat om te gaan. Door op de juiste manier je yogamat te gebruiken, verleng je de levensduur.

Profiteer direct van een yogamat outlet

aanbieding_yogamat

Het is de hoogste tijd om een nieuwe yogamat aan te schaffen. Als je dit zo voordelig mogelijk wilt doen, moet je op zoek gaan naar een geschikte yogamat outlet.

Check hiervoor zeker onze partners; onze partners stunten regelmatig met (flinke) aanbiedingen op yogamatten.