Beste yogawinkels van Amsterdam – Top 5

In de afgelopen jaren is yoga een geliefde sport in ons land geworden. Dit is met name in de grotere steden het geval, zoals Amsterdam. In deze moderne stad hebben dan ook meerdere yogawinkels het levenslicht gezien.

Maar, wat is nou de beste yogawinkel van Amsterdam? En bij welke yogawinkels in Amsterdam kun je met een gerust hart shoppen?

Wij laten je hieronder graag kennismaken met de beste yogawinkels van Amsterdam.

De beste yogawinkels in Amsterdam

Er zijn meer dan genoeg yogawinkels te vinden in Amsterdam, daarom kan het lastig zijn om te weten waar je het beste naartoe kunt gaan. Hieronder zie je onze 5 favoriete yoga winkels in Amsterdam!

1. Yogisha

Yogawinkel amsterdam yogisha

Yogisha wordt door velen gezien als de beste yogawinkel van Amsterdam. Dat is iets waar wij ons bij aansluiten.

Deze yogawinkel heeft een indrukwekkend aanbod, voorziet je graag van het juiste advies en hanteert scherpe prijzen. Daarnaast is dit een grotere keten.

Yogisha heeft ook nog een eigen webshop en een vestiging in Den Haag. De winkel in Amsterdam is op de Ceintuurbaan te vinden.
2. Varsana Yoga Store

In het centrum van Amsterdam is de Varsana Yoga Store te vinden. Ook dit is een populaire yogawinkel met een uitgebreid en divers aanbod.

De winkel is op de Prinsengracht te vinden en is hier al ruim 13 jaar actief. Dat uit zich ook in de adviezen die je in deze winkel krijgt. De verkopers weten goed waar ze het over hebben.
3. LULULEMON

Yogawinkel adam lululemon

In de binnenstad van Amsterdam, op de Hartenstraat, is een vestiging van LULULEMON te vinden. Dit merk komt van origine naar Canada, maar is inmiddels wereldwijd actief.

In de vestiging van dit merk ben je voor onder meer yoga kleding aan het juiste adres. Men heeft echter ook meer en meer yoga accessoires in haar aanbod opgenomen. 
4. Infnti

Op de Haarlemmerdijk is de winkel van Infnti te vinden. Wat deze winkel zo uniek maakt, is dat je hier niet alleen voor yoga spullen aan het juiste adres bent.

Deze winkel combineert hedendaagse fashion met een divers aanbod van yoga spullen. Bij Infnti ben je voor onder meer yoga matten en yoga kleding aan het juiste adres.
5. Aerial Yoga

Aerial Yoga is een keten met een populaire webshop én met een vestiging in Amsterdam. Deze vestiging is te vinden op de Poortland en herbergt een divers aanbod.

Je kunt voor onder meer yogamatten bij deze winkel terecht, maar ook voor trainingen en cursussen. Ook Aerial Yoga is méér dan alleen een aanbieder van yogaspullen.
Wat is voor jou de beste yogawinkel in Amsterdam?

Ben je woonachtig in Amsterdam en gek op yoga? Of ga je binnenkort een dagje naar Amsterdam toe en ben je gek op yoga?

In beide gevallen kun je het beste terecht bij één van bovenstaande yogawinkels in Amsterdam. 

Om de beste yogawinkel voor jezelf uit te kiezen, moet je een paar vragen voor jezelf beantwoorden:

  • Waar ben je precies naar op zoek? Naar wat voor soort yoga producten ben je precies op zoek? De bovenstaande winkels richten zich namelijk niet allemaal op dezelfde yoga producten. Je moet daarom op voorhand al goed bepalen waar je precies naar op zoek bent.
  • Waar hecht je waarde aan? Wil je bij een yogawinkel in Amsterdam van het beste advies voorzien worden? Of vind je het vooral belangrijk dat je van de laagst mogelijke prijzen geniet? Het is belangrijk om te bepalen waar je waarde aan hecht, zodat je daar gericht rekening mee kunt houden.
  • Waar moet de winkel gevestigd zijn? Vind je het belangrijk dat de yogawinkel in het centrum van Amsterdam te vinden is? Of vind je het geen probleem als de winkel in één van de buitenwijken gevestigd is? Deze vraag is met name van belang als je woonachtig in de stad bent.
  • Wat verwacht je van de producten? Wil je voor de allerbeste yoga producten van de allerbeste merken gaan? Dan kom je al snel bij nummer 1 of nummer 2 uit bovenstaande lijst uit. Mocht je minder waarde aan bijvoorbeeld de merken hechten, kun je ook prima voor één van de andere yogawinkels kiezen.

Shoppen in een fysieke yogawinkel of online?

Als je in Amsterdam yoga spullen wilt kopen, heb je hier meerdere mogelijkheden voor. Je kunt dus terecht bij één van bovenstaande yogawinkels, maar je kunt uiteraard ook online shoppen. Om meerdere redenen is het aan te raden om naar een fysieke yogawinkel toe te gaan.

Ten eerste word je in een goede yogawinkel in Amsterdam van het juiste advies voorzien. Met name als je nog niet al te veel ervaring met yoga hebt, is dit een groot voordeel.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe yoga mat? In bovenstaande winkels kunnen de werknemers je perfect informeren/adviseren over de beste yoga mat.

Ten tweede doe je in zo’n yogawinkel de nodige inspiratie op. Dit doe je niet alleen voor producten, maar ook voor de sport in zijn algemeenheid. Als je een rondje door een yogawinkel loopt, heb je waarschijnlijk direct zin om serieus met yoga aan de slag te gaan.

Ten derde kun je een bezoekje aan zo’n yogawinkel perfect combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan de stad Amsterdam. 

Wil je liever online shoppen? Ook daar valt voldoende voor te zeggen. Door online te shoppen, bespaar je bijvoorbeeld veel tijd. Ook heb je veelal de keuze uit meerdere producten en kun je wellicht van goedkopere producten genieten.

Dit weegt echter niet op tegen de entourage, sfeer en adviezen van een yogawinkel in Amsterdam.

Shoppen bij een yogawinkel in Amsterdam: de beste tips op een rijtje

Ben je van plan om binnenkort naar één van bovenstaande yogawinkels in Amsterdam toe te gaan? Dan wijzen wij je graag op onderstaande tips.

Met deze tips maak je het shoppen nog leuker en aangenamer:

  • Trek voldoende tijd voor je winkelbezoek uit. Als je door een fysieke yogawinkel in Amsterdam loopt, kom je al snel veel interessante producten tegen. Het is heerlijk om je in deze producten te verdiepen. Ook is de kans groot dat de medewerkers van de winkel een gezellig praatje met je aanknopen. Het is heerlijk om langere tijd over yoga te praten, dus trek voldoende tijd voor je winkelbezoek uit.
  • Neem je betaalpas mee. Als je in een fysieke yogawinkel in Amsterdam loopt, is de kans groot dat je meerdere interessante producten tegenkomt. Als het financieel mogelijk is, is het aan te raden om deze producten maar direct mee te nemen. Neem daarom je betaalpas mee, indien je naar één van bovenstaande yogawinkels gaat.
  • Check de openingstijden. Heb je je pijlen op één van bovenstaande yogawinkels in Amsterdam gericht? Om je bezoekje aan deze winkel zo goed mogelijk voor te bereiden, zou je even goed de openingstijden moeten checken. Wij hebben namelijk opgemerkt dat niet alle winkels elke dag geopend zijn.
Categorieën: Yoga

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *