Dit zijn 10 beste yogastudio’s in Amsterdam

In de prachtige hoofdstad van ons land zijn veel mensen gek op yoga geworden.

Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid yogastudio’s. Als je een yogales in Amsterdam wilt volgen, heb je simpelweg héél veel keuze.

Je kunt uit talloze yogastudio’s kiezen, waarover we je in dit artikel graag meer vertellen. Zo laten we je kennis maken met de beste 10 yoga studio’s in Amsterdam.

Als je voor één van deze yogascholen in Amsterdam kiest, geniet je optimaal van yoga.

Yoga Amsterdam Centrum

Ben je woonachtig in het centrum van Amsterdam? Dan hoef je niet al te ver te reizen om een yogales in Amsterdam te volgen.

Bij onderstaande yogastudio’s kun je perfect de verschillende yoga lessen volgen.

Yoga Lab Studio

Amsterdam Yoga Lab Studio

Yoga Lab Studio is echt midden in het centrum van Amsterdam gelegen en heeft veel te bieden.

Bij deze studio draait het hoofdzakelijk om yoga, maar de focus ligt ook op onder meer restorative yoga en meditatie. Als je restorative yoga in Amsterdam wilt volgen, is dit in ieder geval dé plek waar je moet zijn.

Delight Yoga

Amsterdam delight yoga studio

Op de Nieuwe Achtergracht in Amsterdam is de Delight Yoga studio te vinden. Bij deze studio valt voornamelijk de veelzijdigheid op.

Je kunt namelijk lessen van verschillende vormen van yoga volgen, mede door de hoeveelheid yogaleraren die voor deze yogaschool werken.

Equal Yoga

Amsterdam equal yoga

Ook op de Rozengracht in Amsterdam is een geweldige yogastudio te vinden. Deze studio draagt de naam Equal Yoga en heeft iets unieks te bieden: de temperatuur.

De temperatuur wordt in deze studio aanzienlijk verhoogd, waardoor je yogales een heel stuk pittiger wordt.

Bij deze yogastudio in Amsterdam ben je ook aan het juiste adres voor lessen die zich op de core richten.

Yoga Amsterdam Oost

Ben je in het oosten van Amsterdam woonachtig? Als je een yogales in Amsterdam wilt volgen, wil je hier dan uiteraard niet al te lang voor te hoeven reizen.

Gelukkig vind je in het oosten van Amsterdam enkele leuke yogalessen.

Equal Yoga

Amsterdam equal yoga studio

Hierbij hebben wij je al met een vestiging van Equal Yoga in het centrum van Amsterdam kennis laten maken.

Deze keten heeft echter ook nog een vestiging in Oost Amsterdam geopend. Op de Linnaeusstraat om precies te zijn. In deze studio is het zo’n 30 graden, waardoor de yogalessen lekker pittig zijn. 

Thrive Yoga

Amsterdam thrive yoga

In Amsterdam Oost zijn maar liefst 3 vestigingen van Thrive Yoga te vinden. Bij deze keten kun je terecht voor meerdere vormen van yoga, waarbij je dus ook de keuze uit meerdere studio’s hebt.

De studio’s bevinden zich op de Tweede Atjehstraat, Sumatrakade en IJburglaan.

Yoga Amsterdam Noord

Als je in het noorden van Amsterdam woont, heb je ook voldoende keuze uit de nodige yoga studio’s. Deze studio’s hebben allemaal hun eigen kenmerken en richten zich op bepaalde vormen van yoga.

Wat de 2 leukste yogastudio’s in Amsterdam Noord zijn, lees je direct hieronder.

Yoga Roots Amsterdam

Amsterdam yoga roots

Op de Nieuwendammerdijk in Amsterdam is de Yoga Roots studio te vinden. In deze studio kun je lessen van meerdere vormen van yoga volgen.

Wil je bijvoorbeeld ashtanga yoga in Amsterdam volgen? Bij deze studio in Amsterdam Noord behoort dit tot de mogelijkheden.

Belangrijk voordeel van deze yogastudio is de persoonlijke aandacht. Alle lessen worden namelijk gegeven aan een kleine groep.

Yogaschool Noord

Amsterdam yogaschool noord

Bij Yogaschool Noord vind je een uitgebreid aanbod. Per week kun je bij deze yogastudio namelijk meer dan 60 verschillende lessen volgen.

De nadruk ligt hierbij op yoga, maar je kunt hier ook terecht voor pilates en meditatie.

Overigens heeft deze keten twee vestigingen in Amsterdam Noord. In de Plotterstraat en in de Nachtegaalstraat om precies te zijn.

Yoga Amsterdam Zuid

In het zuiden van Amsterdam kun je eveneens uit meer dan voldoende yogastudio’s kiezen. Ook hierbij zijn wij op zoek gegaan naar de leukste en beste studio’s, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Yoga Spot

Amsterdam yogaspot

Wil je graag zwangerschapsyoga in Amsterdam volgen? Of wil je je graag bezighouden met een andere vorm van yoga in Amsterdam?

Als je in het zuiden van Amsterdam woont, is het aan te raden om een bezoekje aan Yoga Spot te brengen. Bij deze yogastudio kun je van onwijs veel vormen van yoga lessen volgen.

Deze studio is gevestigd op de Laan der Hesperiden.

You Can Yoga

Amsterdam you can yoga

Een andere studio in Amsterdam waar wij enthousiast over zijn, is You Can Yoga. Bij deze yogastudio heb je de keuze uit talloze lessen en kun je van aanvullende diensten gebruik maken.

Zo ben je bij deze yogastudio ook aan het juiste adres voor accupunctuur, massages en coaching. Deze studio is te vinden op de Stadionweg.

Yoga Amsterdam West

We hebben nu bijna alle delen van Amsterdam besproken, maar er blijft nog één deel over: Amsterdam West.

Als je in dit gedeelte van Amsterdam woont, kun je gelukkig ook uit meerdere yogastudio’s kiezen. De leukste yogastudio’s in Amsterdam West hebben wij alvast voor je uitgezocht.

Studio 191 West

Amsterdam studio 191

Studio 191 West is naar onze mening de mooiste yogastudio van heel Amsterdam. Als je deze studio op de Jan Hanzenstraat inloopt, weet je niet zo goed waar je naar moet kijken.

Je voelt je direct een bekende Nederlander in deze yogastudio. Gelukkig zijn ook de lessen, de kwaliteit hiervan en de diversiteit goed op orde bij deze yoga studio.

Delight Yoga

Amsterdam delight yoga west

Een andere yogastudio in Amsterdam West waar wij over te spreken zijn is Delight Yoga. Deze studio is op de Clercqstraat te vinden en heeft het nodige te bieden.

Je kunt bij deze studio verschillende lessen volgen, waarbij de focus niet zozeer op één specifieke soort yoga ligt. In de grote en lichte ruimte van deze yogaschool voel je je ongetwijfeld op je gemak.

Hoe kies je de beste yogastudio in Amsterdam uit?

Wil je je bezig houden met yoga in Amsterdam? Dan is het zaak om op zoek naar de beste yogastudio in Amsterdam te gaan.

Tijdens deze zoektocht moet je op meerdere zaken letten:

  • Je adres. Het is wel zo wenselijk om in de buurt van je woning de yogalessen te volgen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, vind je in elk gedeelte van de stad gelukkig leuke yogastudio’s.
  • Vorm van yoga. Je moet ook over je persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de vorm van yoga nadenken. Met welke vorm van yoga wil je je graag bezig houden? En welke yogaschool biedt het passende aanbod aan?
  • Eisen/wensen/voorkeuren. Mogelijk heb je nog nadere eisen, wensen of voorkeuren met betrekking tot je nieuwe yogastudio in Amsterdam. Denk hier op voorhand goed over na.
  • Kosten. Tot slot heb je ook nog met de kosten van yoga te maken. Wat moet je precies per yogales betalen? Of is het mogelijk om een bepaald abonnement af te sluiten? Verdiep je goed in de kosten, zodat je ook op dit gebied de juiste keuze voor jezelf kunt maken. Wij hebben in ieder geval opgemerkt dat de prijzen van de yogastudio’s behoorlijk uiteenlopen. Mochten de kosten te hoog zijn, dan is online yoga een goed alternatief.
Categorieën: Yoga

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *