Chakra cursus: een top 3 van de beste online Chakra cursussen

Wil je je graag serieus bezig houden met chakra? Dan is het aan te raden om een goede online chakra cursus te volgen.

Met een online chakra cursus leer je alles over deze vorm van yoga, inclusief het uitvoeren van de typische chakra-oefeningen.

Door de jaren heen zijn er meer en meer chakra cursussen uitgebracht. Er kan er echter maar één de beste zijn.

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste online Chakra cursus; onze bevindingen daarover vind je hieronder.

De drie beste online Chakra cursussen

Om serieus met chakra yoga aan de slag te gaan, moet je een goede online chakra cursus volgen. Wij raden je hierbij de onderstaande drie cursussen aan.

Deze cursussen sluiten op onze wensen aan, zijn leerzaam en bieden een meerwaarde. Dat laatste hebben we helaas bij veel andere chakra cursussen niet opgemerkt.

1. Happy With Yoga Reis door de Chakra’s

happy_with_yoag_reis-door-de-chakras

De Happy With Yoga Reis door de Chakra’s van Happy With Yoga is de beste chakra cursus.

In deze cursus ga je ervaren hoe het is om in een diepe ontspanning te komen. Een diepe ontspanning waarbij je alles vergeet wat er om je heen gebeurt.

Met deze cursus werk je gericht aan je chakra systeem. Je leert hoe je energiesysteem in elkaar steekt, wat hier de invloed van is op het dagelijkse leven en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Binnen deze cursus vinden wij vooral de veelzijdigheid sterk. Je doet veel kennis op, maar je moet ook de nodige oefeningen zelf uitvoeren.

Door zelf met de chakra oefeningen te starten, kom je al snel in een diepe ontspanning. Een diepe ontspanning waarmee je veel invloed uitoefent op je energiesysteem.

  • Kosten: 87 euro (normaal gesproken 222 euro)

2. Chakra Healing

happy_leven_chakra_healing_cursus

Een andere chakra cursus waar wij enthousiast over zijn, is de Chakra Healing cursus van Happy Leven.

Met deze cursus leer je hoe je je leven kunt transformeren. Je gaat hierdoor beter je energie onder controle krijgen.

In deze cursus vind je heel veel nuttige oefeningen. Oefeningen waarmee je je chakra’s in balans brengt, waarmee je je genezingsvermogen activeert en waarmee je meer spirituele verbinding voelt.

Uiteraard worden in deze cursus alle 7 chakra’s uitgebreid besproken. Door gericht met deze chakra’s aan de slag te gaan, geef je je leven een hele nieuwe dimensie.

  • Kosten: 47 euro

3. Namasté Chakra Healing

namaste_chakra_healing_cursus

Het is enigszins verwarrend, maar deze naam van deze cursus lijkt heel erg op de naam van bovenstaande cursus. Toch is dit een ander soort cursus, waarbij de focus ligt op het verhogen van het bewustzijn.

Dit doe je door gericht met je chakra’s aan de slag te gaan. Daardoor ga je meer helderheid ervaren, geniet je van meer energie en heb je een betere connectie met je ziel.

Het leuke is dat er binnen deze cursus ook andere onderwerpen aanbod komen. Zo ga je leren hoe je een chakra-reiniging moet doen, hoe je de chakra’s kunt harmoniseren en hoe je een aura-reiniging doet.

Al met al een uitgebreide en leuke online chakra cursus.

  • Kosten: 47 euro (of 57 euro voor een uitgebreidere training)

Wat zijn de voordelen van een chakra cursus?

Om met chakra yoga aan de slag te gaan, zou je een goede chakra cursus moeten volgen. Met zo’n cursus geniet je namelijk van de nodige voordelen:

  • Je doet veel kennis op: in een goede chakra cursus vind je veel informatie over de chakra’s, de werking hiervan en het energiesysteem.
  • Je voert de juiste oefeningen uit: in de cursus vind je uiteraard ook de juiste oefeningen. Met deze juiste oefeningen breng je je energiesysteem helemaal in balans.

Wat is voor jou de beste chakra cursus?

Ons advies is om altijd voor een online chakra cursus te kiezen. Ten opzichte van een ‘offline’ chakra cursus biedt een online variant tal van voordelen.

Maar, hoe vind je nou de beste chakra cursus? Daarvoor zou je op de volgende punten moeten letten:

  • Inhoud van de cursus: zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, is elke online chakra cursus anders opgebouwd. Ga dus goed na wát je wilt leren en welke cursus daar het beste op aansluit.
  • Aanbieder: doe ook goed onderzoek naar de aanbieder/ontwikkelaar van de cursus. Wie heeft de cursus ontwikkeld? En wat is het kennisniveau van de ontwikkelaar?
  • Prijskaartje: tot slot zou je ook naar het prijskaartje kunnen kijken. In onze ogen is dit echter wel van minder groot belang. Volledig in harmonie met je chakra’s zijn, is immers onbetaalbaar.
Bekijk ook:

Categorieën: Yoga

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *